2 de Agost de 2024 a les 11:10
L'alta cuina i els plats d'autor han fet parada estiuenca a les piscines del municipi garriguenc de Tarrés. Amb plats selectes, segons han detallat des de l'organització, aquesta és una de les novetats que presenten aquest estiu les piscines del municipi, amb l’elaboració de plats d’alta cuina en directe, davant del client.
La iniciativa ha sorgit del gestor de les instal·lacions i membre del Sindicat de Tarrés, Òscar Balsells, que ha volgut portar les millors receptes de les grans cuines al municipi:
La iniciativa culinària ha estat molt ben acollida pels clients de Tarrés i també d’arreu de les poblacions de les Garrigues i d’altres comarques del voltant, que aquest estiu visiten les piscines del municipi.
Cal recordar que Òscar Balsells també ha estat el creador del Bufet Garriguenc, una proposta que cada cap de setmana i festius ofereix al restaurant del Sindicat de Tarrés, amb una oferta de plats i productes de proximitat de les Garrigues.